opc_loader

     


DOOR HET GROTE AANTAL AANVRAGEN VOOR SINTERKLAAS EN KERSTMIS KUNNEN WIJ JAMMER GENOEG TOT EIND DECEMBER GEEN NIEUWE BESTELLINGEN VOOR GEPERSONALISEERDE POPPEN MEER OPNEMEN.

Je kan ook een gepersonaliseerde Jacob & Jacobien-pop bestellen. In zo'n geval kan je zelf het kapsel, de haarkleur, de huidskleur en de kleur van de ogen bepalen, verder vragen we ook de lievelingskleur van het kind. Aan de hand van deze informatie stellen we dan 3 ontwerpen samen waaruit je kan kiezen.
Maar omdat onze poppen ook een grote sentimentele of therapeutisch waarde kunnen hebben, is het bijvoorbeeld ook mogelijk poppen te bestellen die gekleed zijn in een jurkje uit de stof van een favoriet kledingstuk van je kind, of maken we een pop die net zoals je kind een bril of een tijdelijk ooglapje draagt, enz).


Heb je een speciale wens of gewoon interesse voor zo'n bijzondere pop, neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een email om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. De prijs voor een gepersonaliseerde pop ligt tussen de 70€ en 75€.