opc_loader

Poppen

Bij Jacob & Jacobien maken we poppen voor jongens en meisjes … en omdat ieder kind verschillend is, zijn ook geen twee Jacob & Jacobien-poppen gelijk. De poppen zijn volledig handgemaakt, zijn +/-40cm groot en gemaakt uit de beste materialen. Ze hebben elk een naam en een eigen karakter. Elke pop heeft zijn eigen unieke poppenpaspoort en komt in een katoenen poppenzakje.

Omdat de poppen uniek zijn, vormen ze een cadeau wat kinderen nooit dubbel kunnen hebben en waarmee je altijd scoort. Ze zijn een geschikt verjaardags-, sinterklaas en/of kerstcadeau. Je kan ze geven om te feesten en je kan ze geven om te troosten. Zelf zou ik op de poppen "geschikt vanaf 18 maand" zetten, maar dat neemt niet weg dat ze ook een bijzonder geboorte- of doopcadeau kunnen zijn.
 

Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1

Wanneer de pop die je hart gestolen had hier niet meer tussen staat, kan je drie dingen doen: regelmatig de webshop bezoeken en wachten tot er een nieuwe hartendief verschijnt (de nieuwste poppen zetten we altijd op onze homepage, de verkochte poppen staan in het poppenarchief). ... Of je kan me een stille wenk geven om me laten weten dat je interesse hebt in een soortgelijke pop, ik laat jou dan als eerste weten wanneer ik zo'n exemplaar klaar heb. Inschrijven op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes is natuurlijk ook altijd handig.

 

UW WINKELWAGENTJE
MATERIAALKEUZE
Filters
€ 49
€ 65