opc_loader
Van elke Jacob & Jacobien pop of knuffel wordt maar één stuk gemaakt en omdat er geen groter drama in een kinderleven bestaat dan een verloren knuffelvriend, krijgt elke Jacob & Jacobien-pop og knuffel een naam en een eigen paspoort. Naast de naam vermeldt het paspoort ook een korte beschrijving en is het voorzien van een "pasfoto".

We wensen het u niet toe, maar mocht het drama geschieden dat de pop of knuffel verloren geraakt, neem dan via deze pagina contact met ons op. Laat ons via het contactformulier onderaan; de naam van de pop of knuffel, meer details over de plaatst en het tijdstip van de vermissing en uw contactgegevens weten. Wij duiken dan in ons foto-archief en zetten samen met u een zoektocht op touw via de sociale media. Mocht u het paspoort niet meer terugvinden of ken je de originele naam van de pop of knuffel miet meer, neem dan eens een kijkje in ons archief daar kan je alle poppen, katten & konijnen en knuffels die we ooit maakten terugvinden.

Mocht de online-zoektocht niets opleveren en de stofjes waaruit de pop was gemaakt zijn nog in voorraad, dan kunnen we desgewenst altijd een broertje/zusje "klonen" van het verloren exemplaar.


... En nog dit aan eventuele pop-knidnappers: één van onze poppen of knuffels kidnappen is zinloos, want elke Jacob & Jacobien-pop of knuffel is uniek. Uiteindelijk wil niemand een kind iets cadeau doen waarvan de hele wereld te weten kan komen dat je dit cadeau op een oneigenlijke manier in bezit hebt gekregen!

 

Hoe een vermiste pop aanmelden?

  • naam van de pop
  • plaats van vermoedelijke vermissing
  • uur van vermoedelijke vermissing
  • uw contactgevens (telefoon en/of facebook/twitteraccount)

 

Contact

*